4/5
Scoort een 4,3
4/5
Scoort een 4,3
menu
menu
menu

Houthandel de Groot: waar kwaliteit en vakmanschap samenkomen.

Naast het brede scala aan houtsoorten en houtproducten biedt Houthandel de Groot ook een uitgebreide selectie van gereedschappen en benodigdheden die essentieel zijn voor houtbewerking. Van beitels tot schuurpapier, van lakken tot lijmen, van schroeven tot hemelwaterafvoeren, de winkel voorziet in alles wat je nodig hebt om je houtproject tot een succes te maken.

Woon je in Amersfoort, Nijkerk, Barneveld, Bussum, Naarden, Leusden, Soest, Baarn of een andere plaats en ben je op zoek naar een houthandel? Kom gerust langs.

Of je nu inspiratie opdoet, advies nodig hebt of klaar bent om je project te starten, ons team staat voor je klaar!

Hulp bij je houtkeuze nodig?

Onze houtkenners helpen graag verder!

Bij De Groot helpen we mensen om mooie houtwerk projecten te realiseren.

In onze moderne werkplaats zagen we alle mogelijk houtsoorten op de millimeter nauwkeurig. Of het nu gaat om afkorten, schulpen of verstek zagen: we doen het graag voor je.

Heb je een afmeting nodig die niet standaard is? Wil je hout op maat laten zagen zodat het in de auto past? We gaan voor je aan de slag!

Het merendeel van de zaagwerkzaamheden kunnen we direct voor je uitvoeren. Klaar terwijl je wacht. Wel zo handig. Grotere zaagopdrachten plannen we graag even in.

Bakkie doen?

Bezoek onze houthandel

Alles wat je over onze houthandel wilt weten

Onze veelgestelde vragen

Zeker, we helpen je graag! Heb je grootse plannen of wil je zeker weten dat we voldoende tijd hebben om je goed te helpen dan kan het handig zijn om een afspraak te maken.

Dat is mogelijk.

We hebben een eigen bezorgdienst. Gemak tot aan de deur!

Laat een terugbelverzoek achter

Momenteel zijn wij gesloten. Wil je telefonisch contact met ons opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gesloten (test)

Woensdag 1 november 2023 zijn wij gesloten. Wil je contact met ons opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we nemen donderdag 2 november contact met u op!