4/5
Scoort een 4,3
4/5
Scoort een 4,3
menu
menu
menu

Aanrader!

Al jarenlang klant bij De Groot. Ze hebben kwalitatief goed hout en ook de winkel heeft alles wat we nodig hebben. Pragmatisch ingestelde mensen die meedenken. Zaagservice en bezorging op de klus is ook top. Aanrader!

Goed geholpen met mijn keuze!

Mooi kwaliteitshout. Fijne mensen om bij langs te komen en geven persoonlijk uitleg over verschillende soorten hout. Ben erg goed geholpen en ik kom hier zeker nog eens terug!

Gewoon goed

Mooi bedrijf. Groot assortiment van vele houtsoorten voor in huis en in de tuin, en ook allerlei bevestigingsartikelen. Vriendelijke medewerkers. Doen al jaren zaken.

Vriendelijke mensen en erg behulpzaam!

Vandaag voor de tweede keer hout gehaald bij Houthandel de Groot. Hangt een erg plezierige sfeer. Jan hielp mee door het hout naar de auto te brengen. Hout was van goede kwaliteit tegen een goede prijs. Ondanks dat er houthandels zijn die dichterbij zitten rij ik graag een stukje verder voor Houthandel de Groot. Top!

Mooie kwaliteit

Prima zaak voor allerlei soorten hout, en veel goedkoper dan de bouwmarkt. De kwaliteit is ook goed, de planken die ik kocht waren mooi recht en het hout trekt niet. Je moet soms wat langer wachten, want ze nemen de tijd voor de klanten. Maar dat is eigenlijk alleen maar positief.

Laat een terugbelverzoek achter

Momenteel zijn wij gesloten. Wil je telefonisch contact met ons opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gesloten (test)

Woensdag 1 november 2023 zijn wij gesloten. Wil je contact met ons opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we nemen donderdag 2 november contact met u op!